Na vsebino

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je objavilo Javni razpis za sofinanciranje vlaganj v infrastrukturo za vzpostavitev stanovanjskih skupin za osebe mlajše od 65 let

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje projektov, ki bodo zagotavljali namestitvene kapacitete za vzpostavitev stanovanjskih skupin za osebe iz ciljne skupine, ki so vključene v celodnevno institucionalno varstvo pri upravičenih prijaviteljih. Na javnem razpisu bodo lahko kandidirali prijavitelji, ki so organizirani kot pravna oseba s sedežem v Republiki Sloveniji, ustanovljena s strani Republike Slovenije, kot javni socialnovarstveni zavod, ki v skladu s standardno klasifikacijo dejavnosti opravlja dejavnost nastanitvenih ustanov za oskrbo starejših in invalidnih oseb (SKD-87.300) ali dejavnost nastanitvenih ustanov za oskrbo duševno prizadetih, duševno obolelih in zasvojenih oseb (87.200) in ima v celodnevnem institucionalnem varstvu osebe iz ciljne skupine, ki so navedene v poglavju 3. Ciljna skupina javnega razpisa.

ROKI ZA PRIJAVO:

- 1. rok: 10. 5. 2021 do 15.00

- 2. rok: 2. 7. 2021 do 15.00

- 3. rok (skrajni rok): 30. 8. 2021 do 15.00

Spletna delavnica za potencialne prijavitelje, bo potekala v četrtek, 22. 4. 2021, od 10.00 do 12.00 ure. Na delavnici bodo predstavljene osnovne informacije glede priprave dokumentacije ter vprašanja in odgovori. S tem namenom naprošajo, da prijavitelji na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. do torka, 20. 4. 2021, pošljejo:

- vprašanja, ki jih imajo v zvezi s prijavo na javni razpis in

- potrditev svoje prisotnosti na delavnici, da vam lahko na isti elektronski naslov pošljemo povezavo za dostop v programu Microsoft Teams.

Več informacij lahko dobite na telefonski številki 01/369 7634 ali elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Besedilo javnega razpisa in razpisno dokumentacijo najdete na spletni strani RS:

https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/javni-razpis-za-sofinanciranje-vlaganj-v-infrastrukturo-za-vzpostavitev-stanovanjskih-skupin-za-osebe-mlajse-od-65-let///

Go to top