Na vsebino

Spoštovani, obveščamo vas, da Mariborska razvojna agencija skupaj z Znanstveno-raziskovalnim središčem Bistra Ptuj ter Razvojno agencijo Slovenske gorice, d.o.o. objavlja dne 15. 12. 2020 - Drugi javni poziv za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – PONI Podravje.

Namen projekta je podjetniško usposabljanje oseb, ki želijo uresničiti podjetniško idejo. V projekt se lahko vključijo osebe s poslovno idejo, ne glede na starost, spol, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe. Pogoj je, da imajo kandidati prijavljeno stalno ali začasno bivališče v bivališče v eni od 41-ih občin Podravske regije ter lahko pred pričetkom podpišejo pogodbo o zaposlitvi za določen čas štirih mesecev za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – PONI Podravje.

Rok za prijavo je 22. januar 2021

Potencialni prijavitelji bodo dodatne informacije o vsebini in poteku projekta lahko dobili tudi na predstavitvi, ki bo namenjena vsem zainteresiranim prijaviteljem. Predstavitev bo predvidoma v ponedeljek, 11. 1. 2021 ob 10. uri preko ene izmed spletnih aplikacij. Udeležba na predstavitvi je možna samo na podlagi prijave na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Več informacij o Javnem pozivu in prijavni obrazec za vključitev v program najdete na spletni strani ZRS Bistra Ptuj:

https://bistra.si/aktualne-novice/novice/918-podjetno-nad-izzive-poni-podravje-2//

Go to top